Rulada Moni

de Denissa in Prajituri, 23 Feb 2012 | 10577 vizualizari

 

O prajitura rapida fara coacere

 

INGREDIENTE

  • 400 gr biscuiti simpli
  • 100 gr nuca de cocos
  • 5 linguri de zahar pudra
  • 1 pachet de unt (200 gr)
  • 200-250 ml lapte
  • esenta de rom
  • 3 linguri de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada Moni:

Laptele se pune la incazit cu zaharul si cacaua si se lasa pana da intr-un clocot apoi se lasa sa se raceasca.

Separat biscuitii se macina fin peste care se adauga compozitia de lapte care s-a racit. Se amesteca bine.

Separat untul se freaca bine cu zaharul pudra si se pune apoi si nuca de cocos.

Compozitia de biscuiti se intinde cu sucitorul pe o folie alimentara, unsa in prealabil cu unt si presarata cu nuca de cocos, peste care se pune crema de unt si cocos.

Se ruleaza, se strange bine si se da la rece.

E delicioasa!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Moni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (31)

Denissa 1

24.02.2012, 14:33

sarut mana mamaie

oO_ acnA _Oo 1

31.10.2012, 23:22

atat de yammy

Denissa 1

01.11.2012, 14:00

Multumesc ioana_malia!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post)